Inloopuur

Iedere dinsdag  is er inloopuur tussen 9.30u en 11.00u en tussen 19.00u en 20.00u. Ds. Lennart Hoftijzer is dan in de koffiehuiskamer aanwezig. Stap gerust eens binnen voor een praatje of om een afspraak te maken, zodat op een later moment het gesprek kan worden voortgezet!

Open Huis

Iedere vrijdag is er Open Huis in de Koffiekamer tussen 9.30u en 11.30u. Kom eens langs voor de gezelligheid, de goede gesprekken en de koffie met wat lekkers erbij!

Kerk van de dijk

Op zaterdagmiddag 6 juli verandert het plein achter de kerk in een speelplein voor jong en oud. Er zal een zeephelling uitgerold worden om als ‘kerk van de dijk’ te kunnen glijden of er kan een vlot gebouwd worden in de sloot. Er zijn oudhollandse spelen en er is een springkussen. Aan het eind van de middag zal de frietkar worden voorgereden. Iedereen van harte welkom!

Het winterseizoen is ten einde. veel activiteiten worden pas in september weer opgestart. Voor actuele data kunt u het beste de Nieuwsbrief raadplegen.

Laatst bijgewerkt op: 14-06-2024