Vrijdagavond-Bijbelkring – save the date

Vorig seizoen is er een Bijbelkring voor Jongvolwassenen georganiseerd. In overleg met de deelnemers gaan we nu voor een versie 2.0: ‘De vrijdagavond-Bijbelkring!’ Eens in de zes weken komen we bij elkaar, de ene keer in de kerk van Hervormd Rijswijk en de andere keer in het Giessense Dijkhuis. Hiermee onderstrepen we dat het voor mensen is uit zowel Giessen als Rijswijk.

 

Een verschil met het vorige seizoen is dat we de leeftijd wat oprekken. Juist, omdat de deelnemers van het vorige seizoen ook wel willen ‘meeliften’ op de ervaringen van net wat oudere medegelovigen. En wat is ‘net wat ouder?’ We noemen bewust geen leeftijden en we sluiten niemand uit. We geven alleen aan dat de focus ligt bij christenen die midden in het leven staan en qua geloof nog wel wat vlieguren willen maken.

 

Een ander verschil met vorig jaar is dat de deelnemers zelf meer verantwoordelijk zullen zijn voor de invulling van de avond. Er zit wel een dominee bij, maar die is niet meteen de kartrekker. Dus: ben je jong van geest of wil je graag jong blijven? Heb je wel iets te vertellen of wil je juist graag groeien in geloof? Wees welkom! De eerste keer komen we samen op vrijdagavond 12 november. Plaats en tijdstip houd je nog van ons tegoed. Hartelijke groet, de initiatiefnemers Thom van Tilborg en ds. Lennart Hoftijzer